Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink:

 

-Ingatlanközvetítés vevők és eladók részére

-Értékbecslés, tanácsadás

-Energetikai tanúsítvány készítése

-Földhivatali ügyintézés

-Szerződéskötés ügyvédi közreműködéssel

-Hitelügyintézés, szaktanácsadás


Ingatlanközvetítés eladók részére :

Cégünk vállalja eladó, kiadó ingatlanok közvetítését a potenciális vevők, illetve bérlők felé. A számítógépes nyilvántartásba vétel és a hirdetés ingyenes mindenféle fórumon, ha Ön az adatbázisunkban szerepel. Szerződésünknél választhat a kizárólagos és nem kizárólagos megbízás között. Kérje részletes tájékoztatásunkat. Megbízható vevőkörrel rendelkezünk, cégünk munkatársai a vevőjelölteket előszürik, elkísérik az ingatlanok megtekintéséhez ­ tehát, Ön egy általunk már regisztrált ügyfelet enged be lakásába. Ingatlanja eladásáig minden költség minket terhel. Eladó ügyfelünk csak a sikeres közvetítői munka után, reális ingatlanközvetítői megbízási díjat fizeti meg az ingatlanirodának. Bérlet közvetítése esetén a tényleges egyhavi bérleti díjnak megfelelő összeg a közvetítői jutalékunk.  Bérbeadáskor az albérlőért teljes garanciát vállalunk!

Közvetítés vevők részére: 

Vevőknek mindvégig díjmentes közvetítés! Vevők regisztrálása, számítógépes egyeztetéshez. Kizárólag ellenőrzött ingatlanok közvetítése, melyekre érvényes eladásra, vagy bérbeadásra szóló megbízással rendelkezünk! Értékbecslés, tanácsadás:

Cégünk vállalja lakóingatlanok,telephelyek,ipari ingatlanok,benzinkútak,földterületek értékbecslését. Szóbeli értékbecslés minden hozzánk értékesítésre beadott ingatlan esetében díjmentes. Külön felkérésre, díjazás ellenében, természetesen minden érdeklődőnek készítünk értékbecslést. A díjazás az ingatlan jellegétől és méretétől függ. 


Földhivatali ügyintézés :

Cégünk a Tisza Ingatlan, regisztrált Takarnet­es online hozzáférésén keresztül, hitelesített vagy nem hiteles tulajdoni lapot biztosítunk. 

 


Hitelügyintézés, biztosítási tanácsadás:

Cégünknek külön hitel közvetítésére szakosodott kollégája van, aki az Ön igényeinek és lehetőségeinek legjobban megfelelő konstrukcióval rendelkező pénzintézetet választja ki hiteléhez, mindezt az Ön részére teljesen díjmentesen. Személyre szabott ügyintézés, a hitel ügyintézésének végig kísérésével.